Udskiftning af Døre og vinduer i Vejle

Er det tid til udskiftning af vinduer eller døre i Vejle og omegn, så kan Byggefirmaet Ove Jensen A/S hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring inden for døre og vinduer, og derfor stiller vi de helt rigtige spørgsmål, som er essentielle i forbindelse med en udskiftning af døre og vinduer. Vi hjælper private og virksomheder, og hvis du lader os stå for både levering og montering, kan du regne med gedigent, langtidsholdbart håndværk med en perfekt finish

VINDUER OG DØRE SKAL PASSE TIL BYGNINGENS UDTRYK

Det er ikke ligegyldigt, hvilke døre og vinduer du får sat i, når de gamle skal skiftes ud. Vinduer og døre er med til at definere en bygnings udtryk og stemning. Små sprossevinduer passer ikke til moderne, minimalistisk arkitektur, mens store facadevinduer ikke yder et stråtækt hus retfærdighed. Det har stor betydning for husets udtryk, hvilke inddelinger og farver man vælger til sine vinduer og døre. Det hjælper vi dig med at finde ud af, så en udskiftning af døre og vinduer passer til bygningen.

Udskiftning af VINDUER OG DØRE GIVER BESPARELSER

Der vil ofte være en stor besparelse på varmeregningen ved en udskiftning af vinduer og døre med mere moderne lavenergiprodukter. Det gælder især, hvis de gamle vinduer og døre er utætte, eller hvis der er dårligt isoleret omkring dem.

I takt med, at nye vinduer og døre bliver mere tætte og bedre isolerende, stiger også kravene til udluftning, så indeklimaet forbliver sundt og godt. Man kan derfor i nogle tilfælde med fordel isætte ventilationsspalter i de nye vinduer. Det kan være svært at gennemskue, hvad man bør gøre, så tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os for en uforpligtende snak om dine muligheder, og hvilket vindue eller hvilken dør der kan være relevant for netop dig.

PLAST, TRÆ, ALUMINIUM – ELLER EN KOMBINATION?

Levetiden på nye vinduer og døre afhænger af, hvilke materialer vinduerne og dørene er opbygget af, og hvordan de er overfladebehandlet. Stadig flere vælger en kombination med træ indvendigt og aluminium udvendigt. I dag er det ni ud af ti. Det skyldes, at løsningen er vedligeholdelsesvenlig og fremstår gedigen fra begge sider. Mange tror fejlagtigt, at vinduer og døre i plast, aluminium eller kombinationen træ/alu er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Det er ikke helt rigtigt, men der er mindre vedligeholdelse på disse typer end på de traditionelle produkter i træ.

Gør det svært at bryde døren og vinduet op

Når du laver en udskiftning af døre og vinduer, er det en god idé at tænke over sikkerheden. Vælger du produkter med forstærkede beslagdele og sikkerhedslimede ruder, bliver det yderst vanskeligt for tyven at bryde døre og vinduer op. Dem har vi i vores brede sortiment, hvor du finder døre og vinduer fra alle de førende mærker. Vi har også specialprodukter som for eksempel vinduer med forsatsrammer, koblede rammer, stilsprosser og kitfalse.

Bestil et tilbud på udskiftning af vinduer i Vejle

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os på telefon 75 83 33 55. Vi står klar til at hjælpe og guide dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Vejle, hvor vi hjælper kunder i det omkringliggende område herunder især Vejle, Fredericia og Kolding.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke vinduer skal man vælge?

  Uanset om du skal bygge nyt eller energirenovere, så er 3-lags vinduer et rigtig godt valg. Med 3-lags vinduer løber du op til kravene i Bygningsreglementet 2020 og fremtidssikrer din bolig. Er du ude i en renovering, og har du pt. vinduer af ældre dato, så vil du med nye 3-lags vinduer normalt kunne opnå en stor energibesparelse.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke vinduer passer til dit hus?

  Dine vinduer har stor indflydelse på husets æstetiske udtryk. Og der er således stor forskel på små sprossevinduer og gulv-til-loft glaspartier. Derudover kan du med fordel overveje, om du ønsker træ, plast, aluminium eller en kombination heraf. Vinduer med træ indvendigt og aluminium udvendigt er fx et meget populært valg. Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster udskiftning af vinduer?

  Udskiftning af vinduer koster typisk mellem 1.500 og 2.500 kr. i arbejdsløn for pr. vindue. Og så kommer prisen for selve vinduet kommer oveni. Prisen for udskiftning af vinduer er typisk lidt højere på Sjælland og laver i Jylland. Skal du have skiftet vinduer i hele huset, så vil du normalt kunne opnå et godt tilbud på en samlet pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilken type vinduer skal jeg vælge?

  Skal du have nye vinduer, så skal du investere i vinduer med et godt energimærke. Alle nye vinduer er i dag mærket efter Energistyrelsens Energimærkningsordning med bogstaverne A til F, hvor A er det bedste. Med A-mærkede vinduer vil du kunne opnå en stor besparelse og løber op til Bygningsreglementet 2020. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster nye vinduer?

  Prisen på nye vinduer varierer fra model til model og alt efter, om du vælger træ, plast, aluminium eller en kombination heraf. Udover prisen på selve vinduet vil der være en udgift til arbejdsløn, som typisk ligger på mellem 1500 og 2500 kr. pr. vindue.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke vinduer er bedst?

  De bedste vinduer er de vinduer, der passer bedst til netop din bolig og den stil, som du går efter. Når det så er sagt, så er der nogle ting i forhold til vedligeholdelse og energimærkning, som du med fordel kan overveje. Trævinduer kræver typisk mere vedligeholdelse, men hverken plast eller aluminium er helt vedligeholdelsesfrit. Hos os oplever vi især en stor efterspørgsel efter vinduer med træ indvendigt og aluminium udvendigt. det er en god og praktisk løsning, der kombinerer en let vedligeholdelse med et flot æstetisk udtryk.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster nye vinduer og døre?

  Prisen på nye vinduer og døre afhænger af størrelsen på dit hus, hvor mange vinduer og døre der skal udskiftes, samt størrelsen på disse. Prisen for udskiftning af vinduer og døre inklusive montage i et almindeligt parcelhus ligger typisk omkring de 100.000 kr. i alt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster nye vinduer til et hus?

  Skal huset have nye vinduer, så koster det typisk mellem 1.500 og 2.500 kr. pr. vindue i arbejdsløn plus prisen på selve vinduet. I et gennemsnitligt parcelhus med 10 vinduer vil det således koste omkring 20.000 kr. i arbejdsløn plus prisen på selve vinduerne.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget kan man få i tilskud til nye vinduer?

  I 2021 kan du få op til 25.000 kr pr. voksen i husstanden i fradrag, når du skal have nye vinduer. Vær opmærksom på, at det kun er arbejdslønnen og ikke materialerne, der er fradragsberettiget. Håndværkerfradraget udfases den 31.marts 2022.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan måler man op til nye vinduer?

  Når du måler op til vinduer, skal du tage hulmål, dvs. måle hullet omkring vinduet fra mursten til mursten. Det er vigtigt, at du måler hvert enkelt vinduer op samt måler flere steder pr. vinduer, idet størrelsen kan variere fra vindue til vindue, og der kan være afvigelser og ujævnheder i murstenene.