Udskiftning af vinduer Vejle

Er det tid til udskiftning af vinduer eller døre i Vejle og omegn, så kan Byggefirmaet Ove Jensen A/S hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring inden for døre og vinduer, og derfor stiller vi de helt rigtige spørgsmål, som er essentielle i forbindelse med en udskiftning af døre og vinduer. Vi hjælper private og virksomheder, og hvis du lader os stå for både levering og montering, kan du regne med gedigent, langtidsholdbart håndværk med en perfekt finish

VINDUER OG DØRE SKAL PASSE TIL BYGNINGENS UDTRYK

Det er ikke ligegyldigt, hvilke døre og vinduer du får sat i, når de gamle skal skiftes ud. Vinduer og døre er med til at definere en bygnings udtryk og stemning. Små sprossevinduer passer ikke til moderne, minimalistisk arkitektur, mens store facadevinduer ikke yder et stråtækt hus retfærdighed. Det har stor betydning for husets udtryk, hvilke inddelinger og farver man vælger til sine vinduer og døre. Det hjælper vi dig med at finde ud af, så en udskiftning af døre og vinduer passer til bygningen.

Udskiftning af VINDUER OG DØRE GIVER BESPARELSER

Der vil ofte være en stor besparelse på varmeregningen ved en udskiftning af vinduer og døre med mere moderne lavenergiprodukter. Det gælder især, hvis de gamle vinduer og døre er utætte, eller hvis der er dårligt isoleret omkring dem.

I takt med, at nye vinduer og døre bliver mere tætte og bedre isolerende, stiger også kravene til udluftning, så indeklimaet forbliver sundt og godt. Man kan derfor i nogle tilfælde med fordel isætte ventilationsspalter i de nye vinduer. Det kan være svært at gennemskue, hvad man bør gøre, så tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os for en uforpligtende snak om dine muligheder, og hvilket vindue eller hvilken dør der kan være relevant for netop dig.

PLAST, TRÆ, ALUMINIUM – ELLER EN KOMBINATION?

Levetiden på nye vinduer og døre afhænger af, hvilke materialer vinduerne og dørene er opbygget af, og hvordan de er overfladebehandlet. Stadig flere vælger en kombination med træ indvendigt og aluminium udvendigt. I dag er det ni ud af ti. Det skyldes, at løsningen er vedligeholdelsesvenlig og fremstår gedigen fra begge sider. Mange tror fejlagtigt, at vinduer og døre i plast, aluminium eller kombinationen træ/alu er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Det er ikke helt rigtigt, men der er mindre vedligeholdelse på disse typer end på de traditionelle produkter i træ.

GØR DET SVÆRT AT BRYDE DØREN OG VINDUET OP

Når du laver en udskiftning af døre og vinduer, er det en god idé at tænke over sikkerheden. Vælger du produkter med forstærkede beslagdele og sikkerhedslimede ruder, bliver det yderst vanskeligt for tyven at bryde døre og vinduer op. Dem har vi i vores brede sortiment, hvor du finder døre og vinduer fra alle de førende mærker. Vi har også specialprodukter som for eksempel vinduer med forsatsrammer, koblede rammer, stilsprosser og kitfalse.

Bestil et tilbud på udskiftning af vinduer i Vejle

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os på telefon 75 83 33 55. Vi står klar til at hjælpe og guide dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Vejle, hvor vi hjælper kunder i det omkringliggende område herunder især Vejle, Fredericia og Kolding.

FIND INSPIRATION HER

Tilbygning

Tag

Døre og vinduer

Trapper

Isolering

Energioptimering