CLT Byggeri

Hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S har vi stor erfaring med opførelse af CLT byggeri. Vi forstår vigtigheden i at finde et mere klimavenlig alternativ til de traditionelle byggematerialer. Byggeri i CLT elementer har mange praktiske egenskaber, der gør det til et oplagt materievalg, hvis du skal have bygget nyt.

I den fremtid vi går i møde, kommer vi til at se en stigende fokus på CO2-venlige byggemetoder. CLT, også kaldet krydslamineret tømme kan være til aktivt at reducere CO2 udledningen. CLT elementer består af et lag sammenlimet brædder i krydsende lag. Resultatet er et byggemateriale der er 5 gange lettere end beton, hvilket mindsker behovet for tunge transportmidler og kranførsel.

Bæredygtig byggeri med CLT elementer

Bæredygtige byggematerialer er en af de vigtige parameter for bygherre, arkitekter og entreprenører. Materialets styrke gør det oplagt til at bygge både højt og stort og med den lave vægt giver det også en hurtige byggeprocess.

Nogle af de tekniske fordele ved at bruge CLT elementer inkludere blandt andet:

  • Lavere vægt på elementer
  • Kan håndteres med alm. Håndværktøj
  • Stabile i formen
  • Fugtafvisende
  • Konkurrencedygtige priser

Bæredygtig byggeri med CLT elementer

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele ved CLT byggeri, eller har du brug for rådgivning til et kommende byggeprojekt, så kontakt os endeligt.

Du kan fange os på telefon 75 83 33 55 eller sende en email Info@ovejensenas.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.