Bæredygtigt husbyggeri

For os i Byggefirmaet Ove Jensen er bæredygtighed et vigtigt emne, som vi går højt op i. Vi tænker derfor også bæredygtighed ind i alle vores byggeprojekter. Vi tager ansvar og udnytter materialer og ressourcer på bedst mulig vis og har en målsætning om at energioptimere alle processer. Vi ved, at et hus og et byggeri altid påvirker omgivelserne og anvender derfor også altid materialer af højeste kvalitet med en lang levetid.

Bæredygtigt byggeri slider mindre på naturen og lader dig få mere ud af materialer og energi. Af samme grund er bæredygtigt byggeri også lig med et godt indeklima og en god energimærkning. Ved at tænke kvalitet fra start til slut sørger vi for at minimere din boligs CO2-aftryk, samtidig med at vi skruer op for komforten, livsglæden og det gode design. 

Er bæredygtighed ved husbyggeri også vigtigt for dig, så lad os tage en snak omkring, hvordan vi bedst inkorporerer bæredygtige tiltag, når vi sammen skaber din drømmebolig. I Byggefirmaet Ove Jensen glæder vi os til at gøre din drømmebolig til virkelighed. 

Indhent et gratis tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.