Nyt gulv

Drømmer du om et flot nyt gulv til boligen? Så kontakt Byggefirmaet Ove Jensen og få dit nye gulv, ligesom du vil have det. Uanset om du ønsker et gulv i laminat, parket, træ, klinker, epoxy eller et klassisk plankegulv, så er vi klar til at hjælpe dig helt i mål med projektet.

 

Vi har mere end 40 års erfaring i at lægge gulv for virksomheder, private og det offentlige med gulvlæggere, der er eksperter indenfor deres felt. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak omkring dit nye gulv og giver gerne et godt tilbud på opgaven.

 

Kontakt os allerede i dag og kom din drømmebolig et skridt nærmere. 

Vi lægger gulv med og uden gulvvarme

Skal du have lagt et nyt gulv, så kan det være en god anledning til at få foretaget en mere omfattende gulvrenovering og bringe husets energiforbrug up-to-date. Et nyt gulv kan med fordel kombineres med gulvvarme eller en gulvisolering, der vil forbedre boligens indeklima samt reducere energiforbruget. Det er en investering i din komfort, der samtidig vil give dig besparelser på varmeregningen og gøre huset mere attraktivt, når det engang skal på markedet.

Vi er specialister på området og kan hjælpe dig med alle aspekter af det at få lagt nyt gulv. Uanset om du blot ønsker et nyt gulv eller en større renovering, så er vi klar til at hjælpe dig.

Indhent et gratis tilbud på et nyr gulv i vejle

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt gulv, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv?

  Renoverer du dit gulv, så skal der ifølge Bygningsreglementet benyttes minimum 300 mm isolering. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et ældre hus og får etableret gulvvarme. En gulvisolering har mange fordele. Den giver et mere behageligt indeklima og bidrager derudover til at minimere varmeregning. Vi er eksperter inden for isolering af huse og er klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv med gulvvarme?

  Skal du have renoveret dit gulv og få indlagt gulvvarme, så skal du følge reglerne for ombygning og udskiftning i Bygningsreglementet. De berørte gulve skal således have minimum 300 mm isolering. Prisen varierer fra opgave til opgave og ligger i udgangspunktet mellem 1.300 og 1.700 kr. pr. m2. Skal der i forbindelse med arbejdet også etableres et helt nyt terrændæk under boligen, vil prisen ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering skal der i gulv?

  Der skal i udgangspunktet bruges 300 mm isolering i gulvet. Bor du i et ældre hus med 200 mm isolering, så er det ofte udmærket. Men renoverer du gulvet, eller får du lagt gulvvarme i, så skal du ifølge Bygningsreglementet op på 300 mm.