Tilbygning i Vejle og omegn

Hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S har vi mange års erfaring med tilbygning i Vejle og de omkringliggende byer.Hvis pladsen er blevet for trang, kan en ombygning eller tilbygning være en god løsning. Vi kan løfte opgaven som enten hoved- eller totalentreprenør, så vi varetager den nødvendige koordinering og sørger for, at de forskellige delelementer bliver integreret. Det sparer dig for en masse tid og bekymringer, når vi er tovholder på projektet, og du får optimal sikkerhed for et perfekt resultat.

 

Vi hjælper både private og virksomheder ved renovering, energioptimering, nye kviste, udestuer og andre former for om- og tilbygning.

Få skabt en helhed i hjemmet med en tilbygning

Når man laver en ombygning eller en tilbygning, er det vigtigt at overveje, hvilket udseende og udtryk det færdige byggeri skal have. Især er det væsentligt, at tilbygningen eller ombygningen er i tråd med det eksisterende byggeri, så de to sammen udgør en god helhed. Vi har mere end 30 års erfaring, og vi er dermed en kompetent sparringspartner, når denne helhed skal skabes. Vi rådgiver og vejleder dig, så ombygningen eller tilbygningen opfylder dine ønsker, og samtidig bliver en del af dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning i vejle

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få vejledning til din ombygning eller tilbygning. Vi har et stort team af erfarne, faglærte håndværkere, som løser alle slags opgaver i især Vejle, Fredericia og Kolding. Udover tilbygning og ombygning hjælper vi også med bl.a. isolering, udskiftning af døre og vinduer, og lægning af nyt tag.

Du kan kontakte os på telefon 75 83 33 55 eller email Info@ovejensenas.dk, for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en tilbygning?

  En om- eller tilbygning koster typisk mellem 15.000 og 20.000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms for almindelige boligrum. Skal der etableres badeværelse eller køkken, vil prisen ligge noget højere. En tilbygning er en god måde at skabe ekstra kvadratmeter i boligen på. Vi har mangeårig erfaring i til- og ombygninger og kan agere som kompetent sparringspartner.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en tilbygning på 30 kvm?

  En tilbygning på 30 m2 koster typisk mellem 450.000 og 600.000 kr. Prisen er vejledende og gælder for almindelig boligrum. Skal der være i bad eller køkken i tilbygningen, vil prisen typisk være noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en tilbygning i træ?

  En tilbygning i træ koster normalt mellem 15.000 og 20.000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms. Skal der etableres bad eller køkken i tilbygningen, vil prisen være noget højere. En tilbygning i træ kan være et godt alternativ til en tilbygning i sten. Men det er vigtigt, at tilbygningen passer til husets eksisterende udtryk. Vi har 30 års erfaring i om- og tilbygninger i Vejle og omegn og er klar til at hjælpe dig hele vejen fra idefasen og hen til det færdige produkt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en tilbygning til sommerhus?

  En tilbygning til sommerhuset koster typisk mellem 15.000 og 20.000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms. Prisen er for almindelige boligrum, og skal der etableres bad eller toilet, vil prisen således ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en tilbygning på 40 kvm?

  En tilbygning på 30 m2 koster typisk mellem 600.000 og 800.000 kr. Skal der være i bad eller køkken i tilbygningen, vil prisen normalt være noget højere. Du er altid velkommen til at kontakte os med en konkret forespørgsel eller vedrørende et uforpligtende tilbud en tilbygning til din bolig. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med projektet.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget koster en tilbygning?

  En tilbygning koster typisk mellem 15.000 og 20.000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms for almindelige boligrum. Skal der etableres badeværelse eller køkken, vil prisen ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor tæt på skel må man bygge tilbygning?

  Overvejer du at etablere en tilbygning, så må du i udgangspunktet ikke bygge tættere end 2,5 meter på skel. Overholder du reglen om de 2,5 meter så gælder samme bygningsregler og højdegrænseplan som ved enfamiliehuse.