Forsikring & Reparationsskader

Byggefirmaet Ove Jensen A/S tilbyder hurtig, effektiv og konkurrencedygtig udbedring af de fleste slags forsikringsskader.

Vi samarbejder med forsikringsselskaberne

Vi er vant til at arbejde sammen med forsikringsselskaberne og står altid klar med en løsning, hvad enten her er tale om brandskader, hærværksskader, indbrudsskader, vandskader, stormskader eller andre forsikringsskader.

Første skridt er tabsbegrænsning og at stoppe skadernes omfang. Og derefter handler det om hurtig og gnidningsfri reetablering.

Ikke alene kan vi hjælpe med hurtig udbedring af akutte forsikringsskader, men også med større og mindre følgeskader. Det kan fx være udbedring af råd- og svampeskader, udskiftning af vinduer og døre efter indbrud, oplægning af tagsten og tagplader efter stormskader samt udskiftning af tagkonstruktionen eller komplet istandsættelse efter brandskader.

Vi varetager gerne forsikringsskader i hovedentreprise. I samspil med forsikringsselskaberne koordinerer vi opgaverne med de involverede faggrupper og skadelidte. Vi styrer konstant processen mod et positivt resultat for alle parter gennem dyb forståelse for kundens situation og ved at være en nem og effektiv samarbejdspartner for forsikringsselskaberne.

Vores personale er rutinerede brugere af softwaren In4mo MMR, der bruges af nogle forsikringsselskaberne til at lette skadehåndteringen. Vi arbejder blandt andet som håndværkerspartner for IF forsikring

Sådan kontakter du os

Du kan ringe til os på nummeret 75 83 33 55, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på isolering eller høre mere om vores procedure eller praksis. Vi holder til i Vejle, men vi er selvfølgelig villige til at køre ud.