Renovering af bolig

Går du med en drøm om at få udført en renovering af bolig, så er vi det oplagte valg. Hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S er vi eksperter inden for blandt andet renovering af bolig, så du kan være sikker på, at du får netop den husrenovering, du drømmer om. Vi varetager tømreropgaver for private og erhverv i Vejle, Fredericia, Kolding og de omkringliggende byer.

I forbindelse med boligrenovering, kan vi blandt andet stå for følgende opgaver:

 • Totalrenovering af boligen
 • Tagrenovering
 • Tilbygninger
 • Ombygninger
 • Energioptimering af boligen
 • Renovering af køkken og badeværelse
 • Udskiftning af vinduer og døre

Renovering der giver boligen nyt liv

Vi har mere end 40 års erfaring med at udføre diverse renoveringsopgaver, denne erfaring betyder at vi kan varetage alle former for renoveringsarbejde, uanset opgavens omfang. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med renovering af deres bolig og vi glæder os til at realisere netop jeres drøm om en nyrenoveret bolig.

At få renoveret sin bolig er en stor beslutning, derfor lægger vi stor vægt på den tætte dialog med dig som kunde. På den måde er du sikret et endelig resultat, som dig og din familie vil få glæde af mange år frem. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os, vi garantere håndværk i høj kvalitet til faste lave priser.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af bolig

Har vi fanget din interesse, eller vil du høre mere omkring de mange fordele ved at få udført en professionel renovering af boligen? Så tøv ikke med at give os et kald, vi vil hellere end gerne rådgive, så du kan træffe det helt rette valg.

Du kan fange os på telefon 75 83 33 55 eller email Info@ovejensenas.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder, samt et stærkt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster renovering af badeværelse?

  Det koster typisk 12.000 til 15.000 kr. pr. m2 at renovere badeværelset. Dog vil prisen variere i takt med dit valg af materialer. Ønsker du et uforpligtende prisestimat på renovering af badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster renovering af hus?

  Prisen på totalrenovering af hus ligger typisk på mellem 5.000 og 30.000 kroner pr. m2. Det er svært på forhånd at sige præcist, hvor dyrt det bliver, da det afhænger af størrelsen på og tilstanden af dit hus. Derfor også det store prisudsving. Skal der både efterisoleres, etableres nyt badeværelse, omfangsdræn, renovering af taget med videre, så vil prisen ligge højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster renovering?

  Prisen på en renovering afhænger af, om du ønsker at renovere indvendigt, udvendigt eller begge dele. En indvendig renovering omfatter gulve, vægge, badeværelse og køkken. Her ligger prisen typisk mellem 5 og 15.000 kr. pr. m2. Udvendig renovering omfatter dræning, isolering, udvendig beklædning og udskiftning af tag. Her ligger prisen typisk på mellem 10.000 og 25.000 kr. pr. m2.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster renovering af køkken?

  Prisen på en køkkenrenovering afhænger af mange ting. Kan du udføre noget arbejdet selv, eller skal du have professionel hjælp til hele processen? Skal der et helt nyt køkken samt hårde hvidevarer til, eller kan du genbruge dele af dit eksisterende køkken? Mulighederne er mange og alt afhængigt af dine valg koster en køkkenrenovering typisk mellem 20.000 og 150.000 kr. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaven.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke renoveringer kan betale sig?

  Udskiftning af køkken, vinduer og døre, isolering af loft, gulve og vægge samt maling af vægge og nye gulve er blandt de investeringer, der vil give den største værdiforøgelse. Hvad der bedst kan betale sig, afhænger af dit hus og salgspriserne dit området. Luksus køkken og bad samt et dyrt nyt tag er en bedre investering, når du bor i en liebhaverbolig eller i et område med relativt høje salgspriser. Bor du i et område med lave salgspriser, er det ofte en bedre løsning med et mere budgetvenligt valg.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid tager det at renovere et hus?

  Tidsrammen for renovering af hus afhænger af arbejdets omfang. Skal du blot efterisolere loftet, skifte vinduer eller tilbygge et enkelt rum, kan det ofte klares på nogle få uger. Er du ude i en totalrenovering af huset inkl. efterisolering, nyt badeværelse, nyt tag, nyt køkken osv.? Så kan der i nogle tilfælde gå op til et år. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Skal man søge byggetilladelse ved renovering?

  Du skal i udgangspunktet ikke have byggetilladelse ved renovering. Men resulterer arbejdet i en ændringer i husets konstruktion eller brandmæssige forhold, skal du have byggetilladelse.