Renovering af bolig

Går du med en drøm om at få udført en renovering af bolig, så er vi det oplagte valg. Hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S er vi eksperter inden for blandt andet renovering af bolig, så du kan være sikker på, at du får netop den husrenovering, du drømmer om. Vi varetager tømreropgaver for private og erhverv i Vejle, Fredericia, Kolding og de omkringliggende byer.

I forbindelse med boligrenovering, kan vi blandt andet stå for følgende opgaver:

  • Totalrenovering af boligen
  • Tagrenovering
  • Tilbygninger
  • Ombygninger
  • Energioptimering af boligen
  • Renovering af køkken og badeværelse
  • Udskiftning af vinduer og døre

Renovering der giver boligen nyt liv

Vi har mere end 40 års erfaring med at udføre diverse renoveringsopgaver, denne erfaring betyder at vi kan varetage alle former for renoveringsarbejde, uanset opgavens omfang. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med renovering af deres bolig og vi glæder os til at realisere netop jeres drøm om en nyrenoveret bolig.

At få renoveret sin bolig er en stor beslutning, derfor lægger vi stor vægt på den tætte dialog med dig som kunde. På den måde er du sikret et endelig resultat, som dig og din familie vil få glæde af mange år frem. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os, vi garantere håndværk i høj kvalitet til faste lave priser.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af bolig

Har vi fanget din interesse, eller vil du høre mere omkring de mange fordele ved at få udført en professionel renovering af boligen? Så tøv ikke med at give os et kald, vi vil hellere end gerne rådgive, så du kan træffe det helt rette valg.

Du kan fange os på telefon 75 83 33 55 eller email Info@ovejensenas.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder, samt et stærkt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

FIND INSPIRATION HER

Tilbygning

Tag

Døre og vinduer

Trapper

Isolering

Energioptimering