Snedkerarbejde i Vejle

Har du en idé til et møbel eller har du brug for en speciallavet reol? Så har Byggefirmaet Ole Jensen A/S kompetencerne til at lave det. Vi har et af de mest omfattende snedkerværksteder i Trekantområdet, hvor vi kan lave både store og små opgaver.

Vi laver alt fra enkeltplader til komplette messestande, reoler, specialinventar samt reparation og istandsættelse af bevaringsværdige vinduer og døre. Vores snedker udfører opgaver for både virksomheder og private.

Special teknologi til særlige opgaver

Med vores topmoderne CNC-udstyr kan vi udskære buede emner og træstykker med specifik geometri, som kræver høj tolerance. Det betyder, at vi kan løse både svære og særlige opgaver som eksempelvis at lave buede overstykker til vinduer, spændstykker til radiatorskjulere, udskårne vægpaneler med profiler samt perforeringsplader. Træemnerne udskæres på snedkerværkstedet efter mål, og har du mulighed for at medsende tegninger i en DXF-fil, gør det produktionsprocessen nemmere og reducerer omkostningerne.

Bedste kvalitet i træplader

Du kan også købe forarbejdede og uforarbejdede træplader i ask, eg, bøg og fyr direkte fra vores snedkerværksted. Forskellen på vores produkt og de plader, man kan købe i byggemarkederne, er til at tage og føle på. De træplader, vi hjemtager, er nemlig i den bedst tilgængelige kvalitet. Vi tilbyder træpladerne i 30 og 40 mm tykkelse samt i længder fra 900 til 5000 mm. Ønsker du at få lakeret træpladerne, så kan vi også klare det på vores malerværksted. Her har vi sprøjteanlæg til vandbaserede produkter, tørrerum samt alle nødvendige foranstaltninger. Her lakeres eksempelvis dørkarme, fodlister, radiatorskjulere og vinduesbundstykker.

Kontakt os i dag

Med Byggefirmaet Ove Jensen A/S har du altid en erfaren snedker og tømrer ved hånden, der står klar til at hjælpe dig med dine opgaver. Vi er beliggende i Vejle og løser opgaver for kunder i det omkringliggende område herunder især Vejle, Kolding, Fredericia.

Vil du have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 75 83 33 55 eller besøge vores snedkerværksted på Rørhaven 3 i Vejle efter aftale.