Tømrer fagentrepriser

Ønsker du tømrer fagentrepriser i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte Byggefirmaet Ove Jensen. Vi har over 40 års erfaring i byggebranchen og har leveret tømrer fagentreprise til både private, virksomheder og det offentlige. Som tømrer på projektet refererer vi direkte til bygherre og er i direkte dialog med alle involverede parter samt øvrig fagentreprise på opgaven. Vores tilgang er altid professionel og baseret på den gode tone, godt håndværk og realistiske målsætninger.

Med en god blanding af dygtige tømrersvende, motiverede lærlinge og erfarne tømrermestre garanterer vi altid håndværk af højeste kvalitet. Ideudvikling og problemløsning koordineres direkte med bygherren, øvrige entrepriser og den overordnede byggestyring, uanset om der er tale om monteringsopgaver, istandsættelse eller nybyggeri.

Hos Byggefirmaet Ove Jensen er du altid i gode hænder. Med base i Vejle har vi gennem mere end fire årtier skabt flotte, gennemtænkte og holdbare løsninger for private kunder såvel som erhverv og industri. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på tømrer fagentreprise på dit projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig godt og sikkert i mål.

Indhent et gratis tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.