Isolering

Isolering i Vejle-området

Ikke kun gamle huse kan drage nytte af en efterisolering, men også nyere huse kan markant nedsætte varmeregningen. Hos Byggefirmaet Ove Jensen har vi de rette midler til at give et bud på den besparelse, som en efterisolering vil give netop dig. Vi har 40 års erfaring med at isolere bygningsdele for både private og virksomheder.

 

Hvorfor efterisolere?

Først og fremmest kan en efterisolering bidrage til at nedsætte varmeregningen, da huset holder bedre på varmen. Derudover kan det forbedre indeklimaet, da det bliver nemmere at holde en konstant, indendørs temperatur. Hermed bliver man i langt mindre grad udsat for træk og uønskede temperatursvingninger.

Man kan udføre efterisoleringer overalt i husets klimaskærm, som indbefatter vinduer, gulve, tagkonstruktioner, lofter og ydervægge. Typisk vil det være mest energibesparende og lettest at efterisolere loftet.

Hvad enten man har gulvvarme eller radiatorer, så driver al varme opad. Derfor kan isolering af taget og vinduer gøre mest gavn i mange tilfælde. Hos Byggefirmaet Ove Jensen har vi årelang erfaring med at udpege netop de steder, hvor en efterisolering vil give mest mening.

 

En effektiv og troværdig samarbejdspartner

Hvis du vælger at vi skal udføre en isolering eller efterisolering, så er du garanteret en partner, som du kan stole på. Vi bruger altid isoleringsmaterialer af høj kvalitet, som har en mærkbar effekt. Uanset opgavens størrelse sørger vi for at løse den i rette tid og så effektivt som muligt. Ydermere er vi medlem af Dansk Byggeri og tilknyttet Byg Garanti. Dette betyder, at du har en sikkerhed som kunde, hvis du oplever mangler ved isoleringsarbejdet.

 

Sådan kontakter du os

Du kan ringe til os på nummeret 7583 3355, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på isolering eller høre mere om vores procedure eller praksis. Vi holder til i Vejle, men vi er selvfølgelig villige til at køre ud.

FIND INSPIRATION HER

Tilbygning

Tag

Døre og vinduer

Trapper

Isolering

Energioptimering