Isolering i Vejle-området

Ikke kun gamle huse kan drage nytte af en efterisolering, men også nyere huse kan markant nedsætte varmeregningen. Hos Byggefirmaet Ove Jensen har vi de rette midler til at give et bud på den besparelse, som en efterisolering vil give netop dig. Vi har 40 års erfaring med at isolere bygningsdele for både private og virksomheder.

Hvorfor efterisolere?

Først og fremmest kan en efterisolering bidrage til at nedsætte varmeregningen, da huset holder bedre på varmen. Derudover kan det forbedre indeklimaet, da det bliver nemmere at holde en konstant, indendørs temperatur. Hermed bliver man i langt mindre grad udsat for træk og uønskede temperatursvingninger.

Man kan udføre efterisoleringer overalt i husets klimaskærm, som indbefatter vinduer, gulve, tagkonstruktioner, lofter og ydervægge. Typisk vil det være mest energibesparende og lettest at efterisolere loftet.

Hvad enten man har gulvvarme eller radiatorer, så driver al varme opad. Derfor kan isolering af taget og vinduer gøre mest gavn i mange tilfælde. Hos Byggefirmaet Ove Jensen har vi årelang erfaring med at udpege netop de steder, hvor en efterisolering vil give mest mening.

En effektiv og troværdig samarbejdspartner

Hvis du vælger at vi skal udføre en isolering eller efterisolering, så er du garanteret en partner, som du kan stole på. Vi bruger altid isoleringsmaterialer af høj kvalitet, som har en mærkbar effekt. Uanset opgavens størrelse sørger vi for at løse den i rette tid og så effektivt som muligt. Ydermere er vi medlem af Dansk Byggeri og tilknyttet Byg Garanti. Dette betyder, at du har en sikkerhed som kunde, hvis du oplever mangler ved isoleringsarbejdet.

Sådan kontakter du os

Du kan ringe til os på nummeret 75 83 33 55, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på isolering eller høre mere om vores procedure eller praksis. Vi holder til i Vejle, men vi er selvfølgelig villige til at køre ud.

FAQ spørgsmål

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering i gulv?

    Renoverer du dit gulv, så skal der ifølge Bygningsreglementet benyttes minimum 300 mm isolering. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et ældre hus og får etableret gulvvarme. En gulvisolering har mange fordele. Den giver et mere behageligt indeklima og bidrager derudover til at minimere varmeregning. Vi er eksperter inden for isolering af huse og er klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering i loft?

    Loftet skal i dag isoleres med minimum 300 mm isolering. For lavenergihuse er det 400 mm isolering på loftet. Opfylder dit hus ikke disse standarder, så er netop en loftisolering et oplagt sted at sætte ind for at opnå besparelser på varmeregningen.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering i væg?

    Hvor meget isolering der skal i væggen afhænger af, om du isolerer indervæg, ydervæg eller hulmur. Hulmursisolering er i de fleste tilfælde den lang bedste og billigste mulighed. Der bør som minimum være 75 til 80 mm hulmursisolering.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvad er isolering?

    Isolering af en teknik, der hjælper dit hus med at holde på varmen. Af samme grund er der også direkte sammenhæng mellem husets isolering og din varmeregning. Nye huse skal løbe op til mere skrappe isoleringskrav, men særligt ved gamle huse kan der være meget at hente med en efterisolering. Vi har igennem mere end 30 år hjulpet mange tilfredse kunder med efterisolering af gulv, loft og vægge. Kontakt os og få hjælp til at komme i gang.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering på loftet?

    På loftet skal der i dag være minimum 300 mm isolering. Ved lavenergihuse skal der være 400 mm. Opfylder dit hus ikke disse standarder, så er netop isolering på loftet et oplagt sted at sætte ind for at opnå besparelser på varmeregningen.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvilken isolering er bedst til loft?

    Loftet kan både efterisoleres ovenfra og nedefra, og der findes mange forskellige produkter til formålet. Det kunne være Rockwool A-Batts samt papiruld, glasuld eller stenuld som granulat til indblæsning. Den bedste metode vil variere fra case til case. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om mulighederne.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvad koster isolering af loft?

    Prisen på isolering af loft afhænger af, hvilket materiale og hvilken metode, du gør brug af. Vælger du granulat til indblæsning, vil prisen typisk ligge på omkring 100 kr. pr. m2 alt inkl. for 200 mm isolering.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering i tag?

    Prisen på isolering af tag afhænger af metoden og materialet. Indblæsning af granulat vil i mange tilfælde være en billig og effektiv løsning. 200 mm isolering i papiruld, glasuld eller stenuld koster typisk omkring 100 kr. pr. kvadratmeter.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvor meget isolering i gulv med gulvvarme?

    Skal du have renoveret dit gulv og få indlagt gulvvarme, så skal du følge reglerne for ombygning og udskiftning i Bygningsreglementet. De berørte gulve skal således have minimum 300 mm isolering. Prisen varierer fra opgave til opgave og ligger i udgangspunktet mellem 1.300 og 1.700 kr. pr. m2. Skal der i forbindelse med arbejdet også etableres et helt nyt terrændæk under boligen, vil prisen ligge noget højere.

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvad er PIR isolering?

    PIR er isoleringsskum på basis af polyurethan, urethan eller polyisocyanurat. PIR er et yderst effektivt isoleringsmateriale med en lambda-værdi på op til 0,022 w/mK og udmærker sig derudover ved en meget høj brandsikkerhed.