TAGRENOVERING VEJLE

Trænger huset til et nyt tag eller skal du have lavet andet tagarbejde, så står Byggefirmaet Ove Jensen A/S klar til at hjælpe dig med tagrenovering i Vejle og omegn.

Vi har stor erfaring med al slags tagarbejde og kan derfor hjælpe dig, uanset om det er et helt nyt tag eller reparationer og oplægning af tagsten efter stormskader, du skal have lavet. Det vigtigste er, at du har en fagmand ved din side, når taget skal renoveres eller skiftes, for det er din garanti for, at det holder i mange år.

PROFESSIONEL VEJLEDNING VED RENOVERING AF TAG

Taget er den vigtigste del af husets klimaskærm, og ikke mindst derfor er det af stor betydning at få den rigtige løsning. Hvilken tagtype man skal vælge, afhænger af mange forhold – som for eksempel tagets vægt, det ønskede udtryk, husets beliggenhed og budgettet for opgaven. Ligeledes er det vigtigt, at du vælger den rigtige kombination af undertag og tagbeklædning, så du er sikker på at få glæde af taget i mange år.

Som din lokale fagmand står vi klar med gode råd og professionel rådgivning, der gør det nemmere at vælge rigtigt, når du skal have nyt tag eller have det nuværende renoveret. Derudover hjælper vi dig også gerne med isoleringsarbejdet, så du får energioptimeret din bolig effektivt.

INDHENT ET GRATIS TILBUS PÅ TAGRENOVERING I VEJLE

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tagrenovering, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FIND INSPIRATION HER

Tilbygning

Tag

Døre og vinduer

Trapper

Isolering

Energioptimering