Tagrenovering Vejle

Trænger huset til et nyt tag eller skal du have lavet andet tagarbejde, så står Byggefirmaet Ove Jensen A/S klar til at hjælpe dig med tagrenovering i Vejle og omegn.

Vi har stor erfaring med al slags tagarbejde og kan derfor hjælpe dig, uanset om det er et helt nyt tag eller reparationer og oplægning af tagsten efter stormskader, du skal have lavet. Det vigtigste er, at du har en fagmand ved din side, når taget skal renoveres eller skiftes, for det er din garanti for, at det holder i mange år.

Professionel vejledning ved renovering af tag

Taget er den vigtigste del af husets klimaskærm, og ikke mindst derfor er det af stor betydning at få den rigtige løsning. Hvilken tagtype man skal vælge, afhænger af mange forhold – som for eksempel tagets vægt, det ønskede udtryk, husets beliggenhed og budgettet for opgaven. Ligeledes er det vigtigt, at du vælger den rigtige kombination af undertag og tagbeklædning, så du er sikker på at få glæde af taget i mange år.

Som din lokale fagmand står vi klar med gode råd og professionel rådgivning, der gør det nemmere at vælge rigtigt, når du skal have nyt tag eller have det nuværende renoveret. Derudover hjælper vi dig også gerne med isoleringsarbejdet, så du får energioptimeret din bolig effektivt.

Indhent et gratis tilbud på tagrenovering i vejle

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tagrenovering, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag?

  Prisen på et nyt tag varierer alt efter tagbelægning, samt om selve tagkonstruktionen, undertaget og spær også skal udskiftes. Ståltage og tagpap er blandt de billigste materialer, mens tegl og naturskifer er noget af det dyreste at udskifte. Prisen på nyt tag vil typisk ligge på mellem 1.000 og 2.500 kr. pr. kvadratmeter. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med spær?

  Prisen på et nyt tag inkl. spær varierer alt efter materialet. Bølgeeternit og ståltage er billigst. Her ligger prisen typisk på omkring 1.700 kr. pr. m2 inkl. spær. Naturskifer og tegl er dyrest og ligger typisk på omkring 2.500-2.800 kr. pr. m2 inkl. spær. Alligevel kan naturskifer og tegl være at foretrække pga. den langt længere levetid på taget. Ønsker du råd, vejledning og et uforpligtende tilbud i forbindelse med et nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid tager det at lægge nyt tag?

  Tagpap og bølgeeternit kan typisk klares på to til fire dage pr. 100 m2. Tegl- og betontage tager normalt ca. en uge pr. 100 m2, mens eternitskifer og naturskifer typisk tager 1-2 uger pr. 100 m2. Du er altid velkommen til at kontakte os for et præcist estimat for din bolig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag pr. m2?
  Tagpap (2 lag)ca. 800-1.000 kr. pr. m2
  Betontagca. 1.300-1.500 kr. pr. m2
  Bølgeeternitca. 800-1000 kr. pr. m2
  Naturskiferca. 2000 kr. pr. m2
  Tegltagca. 1.300-1.900 kr. pr. m2
  Ståltagca. 800-1.000 kr. pr. m2
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med tagpap?

  Et nyt tag med tagpap koster typisk mellem 800 og 1000 kr. pr. m2 inkl. montering. Ønsker du 1-lags tagpap uden montering, så ligger prisen omkring de 500 kroner pr. kvadratmeter.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at lægge nyt tag?

  Et nyt tag er altid en stor udgift, men det er samtidig også en investering i gensalgsværdien af din bolig. Hvad det koster at lægge nyt tag afhænger blandt andet af, hvilken type tagbelægning du vælger, samt hvor i landet arbejdet skal udføres. Derudover vil prisen for et nyt tag være højere, hvis der også skal etableres nye spær og et nyt undertag. Vi har mange års erfaring og tilbyder konkurrencedygtige priser på alle slags tagbelægning.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Skal man skifte lægter ved nyt tag?

  Det er ikke altid strengt nødvendigt at udskifte lægter ved nyt tag. Ofte vil det dog give god mening, idet en tagrenovering er en investering i huset og en god anledning for at få konstruktionen og materialerne tilpasset til tidens standard.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag til parcelhus?

  Prisen på et nyt tag til et parcelhus varierer alt efter tagbelægningen og husets størrelse. Det er relativt simpelt at beregne tagarealet på et almindeligt parcelhus med sadeltag, men er der kviste, vinduer og skorsten, bliver det hurtigt lidt mere indviklet. Vi er altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dit parcelhus.