Om Byggefirmaet
Ove Jensen

Byggefirmaet Ove Jensen A/S tilbyder traditionelt tømrer- og snedkerarbejde samt en bred vifte af serviceydelser inden for reparationer og ejendomsservice. Firmaet ejer også VejleTrappen, der har mere end 30 års erfaring med fremstilling af trætrapper og råder over egen hal til industrilakering.

Firmaet blev grundlagt i 1978 af tømrermester Ove Jensen og startede op som en traditionel tømrer- og snedkerforretning. I 1982 begyndte virksomheden at fremstille trapper på eget værksted. I 2004 blev firmaet omdannet til et aktieselskab i forbindelse med et begyndende generationsskifte og skiftede navn til Byggefirmaet Ove Jensen A/S. I 2010 og 2012 overtog firmaet aktiviteterne fra henholdsvis Tømrermester Arne Vedel samt JLH Trapper. Sideløbende hermed blev der investeret i CNC teknologi samt sprøjteværksted.

Kvalitetsbevidst tømrerfirma

Vi udfører de fleste former for tømrer- og snedkerarbejde og gør vores yderste for at overgå kundernes forventninger. Hos os sættes der en ære i at levere kvalitet til tiden – samt at overholde alle aftaler og levere rettidigt uanset opgavens omfang.

Så hvis du vil være sikker på en tømrer, der kan sit håndværk og følger opgaven til dørs, er Byggefirmaet Ove Jensen A/S et godt valg med et stort og fleksibelt team af dygtige håndværkere. Ved at stille de rigtige spørgsmål, lytte og kortlægge behov finder vi frem til de muligheder, der bedst muligt matcher kundens ønsker inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed.

Mere end 30 års erfaring giver vores kunder tryghed for høj kvalitet i både håndværk og materialevalg.

Byggefirmaet Ove Jensen A/S er medlem af Dansk Byggeri og tilknyttet Byg Garanti – en ekstra sikkerhed for kunden i forhold til sjusk, fejl og mangler. Kontakt os for tilbud eller yderligere information.