Energioptimering af bolig

Hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S, har vi gennem mange år udført energioptimering af bolig i områderne nær Vejle, Fredericia og Kolding.

Det viser sig ofte, at der er penge at spare med en energioptimering af din klimaskærm – altså de dele af bygningen, der adskiller huset fra omgivelserne: vinduer, døre, tag, ydervægge, fundament og terrændæk. Hvis du ønsker at udskifte dele af klimaskærmen, kan det ofte betale sig samtidig at efterisolere bygningen. Vi kan give dig et kvalificeret bud på besparelsen ved forskellige løsninger.

Vi varetager mange forskellige opgaver

Husk i øvrigt på, at du ikke bare skal spare på varmeregningen efter en energirenovering, men også hver eneste dag skal være glad for at se på et smukt resultat – hvor renoveringen er udført med sans for bygningens sjæl og oprindelige stil.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

 Montering af lavenergivinduer og -døre
 Tagrenovering
• Isætning af termoglas i vinduer og døre
• Efterisolering af ydervægge og lofter

Spar penge med energioptimering af bolig

Er du interesseret i at høre nærmere om netop hvor mange penge du kan spare ved at få udført en energirenovering af din bolig. Vi står altid klar med råd og vejledning, samt et professionelt løsningsforslag.

Du kan fange os ved at ringe på telefon 75 83 33 55 eller sende en email Info@ovejensenas.dk, for et uforpligtende tilbud på din opgave.

FAQ spørgsmål

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Hvad er energioptimering?

    Energioptimering handler om at få mest muligt ud af den varme og energi, der skal til for at varme huset op. Gulv-, væg- og loftisolering samt udskiftning af døre og vinduer er oplagte steder at sætte ind, hvis du bor i et hus af ældre dato, der ikke er tilstrækkeligt energioptimeret. Energioptimering er godt for miljøet og for din pengepung.