Specialopgaver

Står du med en speciel idé eller en udfordring ud over det sædvanlige, så er det Byggefirmaet Ove Jensen, du skal have fat i. Med mere end 40 år i byggebranchen har vi udført masser af specialopgaver for private kunder, virksomhed og det offentlige. Vi tilgår hver enkelt opgave med et åbent sind, høj professionalisme og håndværksmæssig snilde. På denne måde sikrer vi, at din unikke vision omsættes til virkelighed på bedst mulig vis.

Ingen udfordring er for stor og ingen ide for speciel. Med en god blanding af motiveret lærlinge, dygtige svende og erfarne tømrermestre garanterer vi altid arbejde af højeste kvalitet, uanset om vi hyres ind som tømrer fagentreprise eller hovedentreprise. Byggefirmaet Ove Jensen er din kompetente sparringspartner i Vejle og omegn med stor ekspertise og mangeårig erfaring i branchen. Sammen får vi løftet dit projekt.

Vi tager gerne en snak om mulighederne og hjælper dig med at ideudvikle på projektet. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en konkret opgave og hjælper dig med at lægge en plan for, hvordan vi sammen når i mål. Du er altid velkommen til at kontakte os med din unikke forespørgsel på en specialopgave. Så vil du høre fra os snarest muligt.

Indhent et gratis tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.