Byg garanti

Som service og branchemedlem af DI Byggeri er vores arbejde omfattet af Byg Garanti. Byg Garanti giver dig ekstra tryghed og sikkerhed, når du hyrer håndværker, idet forsikring dækker eventuelle udgifter som følge af fejl og mangler i håndværksarbejdet. Byg Garanti træder i kraft, når et bygge- eller håndværkerfirma taber en sag i Byggeriets Ankenævn, men ikke er i stand til at efterleve afgørelsen. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms. 

En ekstra sikkerhed for private bygherrer

Byg Garanti er en ekstra sikkerhed for dig som privat forbruger. Byg Garanti dækker således ikke ved udlejningsejendomme, andelsforeninger og lignende. Byg Garanti dækker udelukkende service- og branchemedlemmer af DI Byggeri. Uanset om du får udført håndværksarbejde på en ejerlejlighed, et sommerhus, et parcelhus eller en andelsbolig, så er Byg Garanti din garant for, at arbejde løber op til høje kvalitetsstandarder.

Sådan fungerer Byg Garanti

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger et byggefirma, der er omfattet af Byg Garanti. Dernæst sikrer du dig, at både pris og arbejdets omfang samt start- og sluttidspunkt er aftalt. Skulle du efterfølgende stå i den ærgerlig situation, at arbejdet ikke er som aftalt, skal du sørge for at reklamere det over for firmaet hurtigst muligt og inden for rimelig tid. Udbedrer håndværkeren eller firmaet ikke skaderne, skal du indgive en klage til Byggeriets Ankenævn. Er din sag dækningsberettiget, vil du modtage et brev med det dækningsberettigede beløb.

Indhent et gratis tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.