Garage og carporte

Drømmer du om en ny carport eller en garage til huset, så har du mange muligheder, hvad angår størrelse, arkitektur og design. En garage er nemlig ikke bare en garage, og en carport er ikke bare en carport. I Byggefirmaet Ove Jensen har vi mangeårig erfaring i at rådgive og hjælpe kunder inden for forskellige budgetter og med forskellige ønsker og behov. I sidste ende er det vigtigste, at din garage eller carport passer til netop dig, dine ønsker og din bolig.

Ny garage som forlængelse af dit hus

Skal du til at bygge ny garage, så er det vigtigt, at designet og materialerne rent stilistisk passer til dit hus. En flot ny garage i gode materialer er en investering i din bolig og vil øge komforten og gensalgsværdien. Men er garagen udført i dårlige materialer, der ikke passer til boligen, vil det tværtimod være en dårlig investering. Vi er eksperter inden for vores fag og har i mere end 40 år hjulpet tilfredse kunder i mål med deres drømme og ønsker. Vi er dit sikre valg og kan hjælpe dig med din nye garage fra idefasen og hen til det færdige byggeri.

En ny carport er et godt og prisbilligt alternativ til en garage

Ønsker du et billigere alternativ til en ny garage, så kan en ny carport være en god mulighed. En carport er en mere simpel konstruktion med et tag, men som er åben i siderne. En carport beskytter din bil mod vind og vejr, omend i mindre grad end en garage. Alligevel er en carport en rigtig fin investering i både dit hus og bilens levetid. Vi har bygget utallige carporte i både træ og stål samt murede carporte og carporte med redskabsrum. Mulighederne er mange, og hos os kan du altid få din nye carport, ligesom du ønsker den.

Indhent et gratis tilbud på En ny garage i vejle

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en garage eller carport, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.