Test projekt

PROFESSIONEL VEJLEDNING VED RENOVERING AF TAG

Taget er den vigtigste del af husets klimaskærm, og ikke mindst derfor er det af stor betydning at få den rigtige løsning. Hvilken tagtype man skal vælge, afhænger af mange forhold – som for eksempel tagets vægt, det ønskede udtryk, husets beliggenhed og budgettet for opgaven. Ligeledes er det vigtigt, at du vælger den rigtige kombination af undertag og tagbeklædning, så du er sikker på at få glæde af taget i mange år.

Som din lokale fagmand står vi klar med gode råd og professionel rådgivning, der gør det nemmere at vælge rigtigt, når du skal have nyt tag eller have det nuværende renoveret. Derudover hjælper vi dig også gerne med isoleringsarbejdet, så du får energioptimeret din bolig effektivt.

INDHENT ET GRATIS TILBUS PÅ TAGRENOVERING I VEJLE

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tagrenovering, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

Andre projekter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.