Nyt trægulv

Drømmer du om et nyt trægulv til boligen? Uanset om du overvejer nybyg eller står overfor en renovering, så er et klassisk trægulv det sikre valg. Et trægulv fremstår æstetisk smukt og kan let kombineres med alle stilarter i forhold til interiøret. Et trægulv er robust og vil kunne holde sig flot i mange år. Og bliver det slidt, så kan det slibes ned og blive flot som nyt igen.

 

Med mere end 40 års erfaring i branchen er vi dit sikre valg, når dit nye trægulv skal lægges af professionelle. Vores gulvlæggere er eksperter indenfor deres felt og har i årevis leveret flotte løsninger for private, erhverv og det offentlige. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit nye trægulv og drøfte de mange muligheder.

 

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt trægulv til din bolig.

Vi lægger nye trægulve med og uden gulvvarme

Skal du have lagt et nyt gulv, så er det en oplagt mulighed for at bringe boligen up-to-date, hvad angår komfort og indeklima. Et nyt trægulv kan nemt kombineres med gulvvarme og en gulvisolering, og vi giver gerne et godt tilbud på hele gulvrenoveringen inkl. efterisolering og gulvvarme. Et nyt trægulv med gulvvarme føles fantastisk, men er samtidig også en god investering i huset indeklima og dets gensalgsværdi. Og samarbejder du med vores erfarne eksperter, er du sikker på, at du når godt og flot i mål med dit nye trægulv inkl. gulvvarme.

Nyt trægulv til en god pris

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt gulv, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55 og få et godt tilbud, som er skræddersyet til dine ønsker. Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv?

  Renoverer du dit gulv, så skal der ifølge Bygningsreglementet benyttes minimum 300 mm isolering. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et ældre hus og får etableret gulvvarme. En gulvisolering har mange fordele. Den giver et mere behageligt indeklima og bidrager derudover til at minimere varmeregning. Vi er eksperter inden for isolering af huse og er klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv med gulvvarme?

  Skal du have renoveret dit gulv og få indlagt gulvvarme, så skal du følge reglerne for ombygning og udskiftning i Bygningsreglementet. De berørte gulve skal således have minimum 300 mm isolering. Prisen varierer fra opgave til opgave og ligger i udgangspunktet mellem 1.300 og 1.700 kr. pr. m2. Skal der i forbindelse med arbejdet også etableres et helt nyt terrændæk under boligen, vil prisen ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering skal der i gulv?

  Der skal i udgangspunktet bruges 300 mm isolering i gulvet. Bor du i et ældre hus med 200 mm isolering, så er det ofte udmærket. Men renoverer du gulvet, eller får du lagt gulvvarme i, så skal du ifølge Bygningsreglementet op på 300 mm.