Nyt gulv i stuen

Med et nyt gulv i stuen hæver du boligens overordnede æstetiske udtryk og skaber masser af livsglæde i hverdagen. Uanset om den står på plankegulv, parket eller laminat, så er vi klar til at skabe en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker. Med mere end 40 års erfaring er vi dit sikre valg og garanterer et godt håndværk og et flot og holdbart resultat.

 

Byggefirmaet Ove Jensen har igennem mange år lagt gulve for både private, virksomheder og det offentlige. Vores gulvlæggere er eksperter inden for deres felt, og vores materialer er af højeste kvalitet. På denne måde sikrer vi en høj slidstyrke og en flot finish på hvert projekt. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit nye stuegulv og giver et godt tilbud.

 

Kontakt os allerede i dag og kom din drømmebolig et skridt nærmere.

 

Vi er eksperter i trægulve

Som professionelt tømrerfirma er vi eksperter i trægulve og lægger alle typer træ til konkurrencedygtige priser. Et flot trægulv kan kombineres med alle udtryk i indretningen og går aldrig af mode. Uanset om du vælger parket eller et klassisk plankegulv, så er et trægulv i stuen et flot og fremtidssikret valg. Fordelen ved træ er også, at det relativt nemt kan slibes ned, når det har fået brugsspor, og blive helt som nyt igen efter nogle år.

Vi er specialister inden for alle aspekter af det at få lagt nyt gulv og giver også gerne et godt tilbud på en mere omfattende gulvrenovering inkl. gulvvarme og efterisolering.

Få et godt tilbud på et nyt gulv i stuen

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt gulv i stuen, så kontakt os allerede i dag på telefon 75 83 33 55. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og visioner og er klar til at byde ind med gode løsningsforslag, så du når godt i mål med et flot resultat.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv?

  Renoverer du dit gulv, så skal der ifølge Bygningsreglementet benyttes minimum 300 mm isolering. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et ældre hus og får etableret gulvvarme. En gulvisolering har mange fordele. Den giver et mere behageligt indeklima og bidrager derudover til at minimere varmeregning. Vi er eksperter inden for isolering af huse og er klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv med gulvvarme?

  Skal du have renoveret dit gulv og få indlagt gulvvarme, så skal du følge reglerne for ombygning og udskiftning i Bygningsreglementet. De berørte gulve skal således have minimum 300 mm isolering. Prisen varierer fra opgave til opgave og ligger i udgangspunktet mellem 1.300 og 1.700 kr. pr. m2. Skal der i forbindelse med arbejdet også etableres et helt nyt terrændæk under boligen, vil prisen ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering skal der i gulv?

  Der skal i udgangspunktet bruges 300 mm isolering i gulvet. Bor du i et ældre hus med 200 mm isolering, så er det ofte udmærket. Men renoverer du gulvet, eller får du lagt gulvvarme i, så skal du ifølge Bygningsreglementet op på 300 mm.