Nyt gulv i køkkenet

Trænger køkkenet til et nyt gulv? Så hjælper Byggefirmaet Ove Jensen dig med at komme godt i mål. I fællesskab finder vi lige netop det gulv, der passer bedst til din bolig og dine ønsker og sørger for, at det bliver lagt og monteret korrekt. Vi står for opmåling, bestilling og levering af dit nye gulv, så du kan læne dig tilbage og glæde dig til det færdige resultat.

 

Der er mange muligheder, når du skal have lagt et nyt gulv i køkkenet. Trægulve er robuste og giver et altid et flot og naturligt udtryk, men laminatgulve, parketgulve samt linoleumsgulve er gode alternativer. Vi rådgiver og vejleder dig med udgangspunkt i dine ønsker og boligens overordnede æstetiske udtryk. Og med mere end 40 års erfaring i branchen og mange erfarne gulvlæggere skaber vi et flot resultat, som du vil kunne få glæde af i mange år.

 

Kontakt os allerede i dag og kom dit nye køkkengulv et skridt nærmere.

Et nyt køkkengulv, der passer til din bolig

Der er mange ting at overveje, når du skal have lagt et nyt gulv i køkkenet. Det er således ikke altid nemt i forvejen at vide, hvilket gulv der passer til udtrykket i netop dit hjem. Én ting er, hvordan materialerne tager sig ud i kombination med hinanden; en anden ting er, hvordan gulvet opfylder familiens behov i hverdagen. Som professionelt tømrerfirma med mange års erfaring er vi klædt godt på til at rådgive dig hele vejen fra idé til færdigt resultat.

For os er det vigtigt, at hele projektet koordineres i tæt dialog med dig. På denne måde er vi sikre på, at vi får skabt lige netop det gulv og det æstetiske udtryk, som du går og drømmer om. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet, og vores gulvlæggeres faglighed er høj.

Få uforpligtende tilbud på nyt gulv til køkken

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt gulv i køkkenet, så kontakt os allerede i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en god snak om projektet og kommer med et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og din bolig. Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv?

  Renoverer du dit gulv, så skal der ifølge Bygningsreglementet benyttes minimum 300 mm isolering. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et ældre hus og får etableret gulvvarme. En gulvisolering har mange fordele. Den giver et mere behageligt indeklima og bidrager derudover til at minimere varmeregning. Vi er eksperter inden for isolering af huse og er klar til at hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering i gulv med gulvvarme?

  Skal du have renoveret dit gulv og få indlagt gulvvarme, så skal du følge reglerne for ombygning og udskiftning i Bygningsreglementet. De berørte gulve skal således have minimum 300 mm isolering. Prisen varierer fra opgave til opgave og ligger i udgangspunktet mellem 1.300 og 1.700 kr. pr. m2. Skal der i forbindelse med arbejdet også etableres et helt nyt terrændæk under boligen, vil prisen ligge noget højere.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor meget isolering skal der i gulv?

  Der skal i udgangspunktet bruges 300 mm isolering i gulvet. Bor du i et ældre hus med 200 mm isolering, så er det ofte udmærket. Men renoverer du gulvet, eller får du lagt gulvvarme i, så skal du ifølge Bygningsreglementet op på 300 mm.