Nyt eternittag i Vejle og omegn

Drømmer du om et nyt eternittag til din bolig, så står Byggefirmaet Ove Jensen A/S klar til at hjælpe dig godt i mål. Vi er specialister i eternittage og klarer alle typer af tagrenovering i Vejle og omegn. Vores erfarne fagmænd er vant til at arbejde med alle typer eternit og skaber flotte resultater, uanset om du ønsker bølgeeternit, eternitskifer eller toscana.

 

Med mere end 40 års erfaring i branchen er vi dit sikre valg, når dit eternittag skal udskiftes eller renoveres. Alt arbejde koordineres i tæt dialog med dig for at sikre det ønskede resultat og din fulde tilfredshed. Vi sikrer korrekt montage af taget uden fejl og mangler i første hug og forebygger skader, problemer og dyre utætheder senere hen. På denne måde kan du trygt læne dig tilbage, nyde processen og glæde dig til at tage dit flotte nye eternittag i brug.

Eternittage med en lang levetid

Som ved alle materialetyper er der også fordele og ulemper ved eternit. Fordelen ved eternit er, at prisen er yderst attraktiv da pladerne kan monteres uden undertag og der er derfor en del processer der kan spares væk. Ulempen ved eternit er at garantien kun er 15år. Det er noget kortere end ved andre tagbeklædninger som beton og tegl, men til gengæld er udgiften her og nu også mindre for et flot og nyt tag.

 

I Byggefirmaet Ove Jensen A/S anvender vi udelukkende eternit af høj kvalitet fra udvalgte leverandører med en lang levetid. På denne måde får du mest muligt ud af din investering.

Indhent et gratis tilbud på et nyt eternittag i Vejle og omegn

Uanset om du står med en konkret forespørgsel eller blot ønsker at drøfte de forskellige muligheder, så er vi klar til at tage en god snak og komme med et godt tilbud. Kontakt din lokale fagmand allerede i dag på 75 83 33 55 og kom dit nye tag et skridt nærmere. Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag?

  Prisen på et nyt tag varierer alt efter tagbelægning, samt om selve tagkonstruktionen, undertaget og spær også skal udskiftes. Ståltage og tagpap er blandt de billigste materialer, mens tegl og naturskifer er noget af det dyreste at udskifte. Prisen på nyt tag vil typisk ligge på mellem 1.000 og 2.500 kr. pr. kvadratmeter. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med spær?

  Prisen på et nyt tag inkl. spær varierer alt efter materialet. Bølgeeternit og ståltage er billigst. Her ligger prisen typisk på omkring 1.700 kr. pr. m2 inkl. spær. Naturskifer og tegl er dyrest og ligger typisk på omkring 2.500-2.800 kr. pr. m2 inkl. spær. Alligevel kan naturskifer og tegl være at foretrække pga. den langt længere levetid på taget. Ønsker du råd, vejledning og et uforpligtende tilbud i forbindelse med et nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid tager det at lægge nyt tag?

  Tagpap og bølgeeternit kan typisk klares på to til fire dage pr. 100 m2. Tegl- og betontage tager normalt ca. en uge pr. 100 m2, mens eternitskifer og naturskifer typisk tager 1-2 uger pr. 100 m2. Du er altid velkommen til at kontakte os for et præcist estimat for din bolig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag pr. m2?
  Tagpap (2 lag)ca. 800-1.000 kr. pr. m2
  Betontagca. 1.300-1.500 kr. pr. m2
  Bølgeeternitca. 800-1000 kr. pr. m2
  Naturskiferca. 2000 kr. pr. m2
  Tegltagca. 1.300-1.900 kr. pr. m2
  Ståltagca. 800-1.000 kr. pr. m2
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med tagpap?

  Et nyt tag med tagpap koster typisk mellem 800 og 1000 kr. pr. m2 inkl. montering. Ønsker du 1-lags tagpap uden montering, så ligger prisen omkring de 500 kroner pr. kvadratmeter.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at lægge nyt tag?

  Et nyt tag er altid en stor udgift, men det er samtidig også en investering i gensalgsværdien af din bolig. Hvad det koster at lægge nyt tag afhænger blandt andet af, hvilken type tagbelægning du vælger, samt hvor i landet arbejdet skal udføres. Derudover vil prisen for et nyt tag være højere, hvis der også skal etableres nye spær og et nyt undertag. Vi har mange års erfaring og tilbyder konkurrencedygtige priser på alle slags tagbelægning.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Skal man skifte lægter ved nyt tag?

  Det er ikke altid strengt nødvendigt at udskifte lægter ved nyt tag. Ofte vil det dog give god mening, idet en tagrenovering er en investering i huset og en god anledning for at få konstruktionen og materialerne tilpasset til tidens standard.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag til parcelhus?

  Prisen på et nyt tag til et parcelhus varierer alt efter tagbelægningen og husets størrelse. Det er relativt simpelt at beregne tagarealet på et almindeligt parcelhus med sadeltag, men er der kviste, vinduer og skorsten, bliver det hurtigt lidt mere indviklet. Vi er altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dit parcelhus.