Betontagsten

Trænger boligen til et nyt tag, så kan nogle gode betontagsten være en rigtig fin og holdbar mulighed. Betontagsten findes i forskellige udformninger, størrelser samt farver og er et meget anvendt tag i Danmark. Der er god mulighed for at skabe lige netop det æstetiske udtryk, som du går og drømmer om.

 

I Byggefirmaet Ove Jensen A/S har vi mangeårig erfaring med valg og montage af betontagsten, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig med udgangspunkt i dine ønsker og din bolig. Vores dygtige fagmænd kan varetage al slags tagarbejde og er parate til at hjælpe dig godt i mål med netop dit projekt. Som professionelt tømrerfirma tilbyder vi tagentreprise i Vejle og omegn til gode priser, uanset om du står med nybyg, en tagrenovering eller tagreparation.

Hvad koster betontagsten?

Betontagsten fås i forskellige prisklasser, og den endelige pris på dit projekt vil således også variere med dit valg af materialer.

Få betontagsten til en god pris

Et nyt tag er altid en større investering, og du skal derfor også altid vælge en løsning, som vil give dig glæde i mange år. I Byggefirmaet Ove Jensen A/S anvender vi kun betontagsten af høj kvalitet, fordi vi ved, at det skaber det bedste, flotteste og mest langtidsholdbare resultat.d

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tagrenovering, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

FAQ spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag?

  Prisen på et nyt tag varierer alt efter tagbelægning, samt om selve tagkonstruktionen, undertaget og spær også skal udskiftes. Ståltage og tagpap er blandt de billigste materialer, mens tegl og naturskifer er noget af det dyreste at udskifte. Prisen på nyt tag vil typisk ligge på mellem 1.000 og 2.500 kr. pr. kvadratmeter. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med spær?

  Prisen på et nyt tag inkl. spær varierer alt efter materialet. Bølgeeternit og ståltage er billigst. Her ligger prisen typisk på omkring 1.700 kr. pr. m2 inkl. spær. Naturskifer og tegl er dyrest og ligger typisk på omkring 2.500-2.800 kr. pr. m2 inkl. spær. Alligevel kan naturskifer og tegl være at foretrække pga. den langt længere levetid på taget. Ønsker du råd, vejledning og et uforpligtende tilbud i forbindelse med et nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid tager det at lægge nyt tag?

  Tagpap og bølgeeternit kan typisk klares på to til fire dage pr. 100 m2. Tegl- og betontage tager normalt ca. en uge pr. 100 m2, mens eternitskifer og naturskifer typisk tager 1-2 uger pr. 100 m2. Du er altid velkommen til at kontakte os for et præcist estimat for din bolig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag pr. m2?
  Tagpap (2 lag)ca. 800-1.000 kr. pr. m2
  Betontagca. 1.300-1.500 kr. pr. m2
  Bølgeeternitca. 800-1000 kr. pr. m2
  Naturskiferca. 2000 kr. pr. m2
  Tegltagca. 1.300-1.900 kr. pr. m2
  Ståltagca. 800-1.000 kr. pr. m2
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag med tagpap?

  Et nyt tag med tagpap koster typisk mellem 800 og 1000 kr. pr. m2 inkl. montering. Ønsker du 1-lags tagpap uden montering, så ligger prisen omkring de 500 kroner pr. kvadratmeter.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det at lægge nyt tag?

  Et nyt tag er altid en stor udgift, men det er samtidig også en investering i gensalgsværdien af din bolig. Hvad det koster at lægge nyt tag afhænger blandt andet af, hvilken type tagbelægning du vælger, samt hvor i landet arbejdet skal udføres. Derudover vil prisen for et nyt tag være højere, hvis der også skal etableres nye spær og et nyt undertag. Vi har mange års erfaring og tilbyder konkurrencedygtige priser på alle slags tagbelægning.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Skal man skifte lægter ved nyt tag?

  Det er ikke altid strengt nødvendigt at udskifte lægter ved nyt tag. Ofte vil det dog give god mening, idet en tagrenovering er en investering i huset og en god anledning for at få konstruktionen og materialerne tilpasset til tidens standard.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster et nyt tag til parcelhus?

  Prisen på et nyt tag til et parcelhus varierer alt efter tagbelægningen og husets størrelse. Det er relativt simpelt at beregne tagarealet på et almindeligt parcelhus med sadeltag, men er der kviste, vinduer og skorsten, bliver det hurtigt lidt mere indviklet. Vi er altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dit parcelhus.