Boligforeninger

Står du med en boligejendom, nogle lejligheder eller rækkehuse, der skal renoveres eller energioptimeres? I Byggefirmaet Ove Jensen varetager vi også større opgaver for boligforeninger i Vejle og omegn samt i Jylland og på Fyn. Som hovedentreprenør og byggefirma har vi gennem årene klaret en bred vifte af forskelligartede opgaver inden for byggeri, renovering og istandsættelse. Vi er din kompetente partner, når tingene skal følges helt til dørs. Uanset om du står med et konkret projekt eller en uforpligtende forespørgsel, så vil det glæde os at byde ind på baggrund af vores store ekspertise og mangeårige erfaring.

Måske står du med et lejlighedskompleks, der skal energirenoveres og istandsættes, eller også har du en ejendom, der skal omdannes til lejligheder. Eller måske har du behov for et erfarent byggefirma, der kan hjælpe dig med renovering i forbindelse med til og fraflytning.

I Byggefirmaet Ove Jensen klarer vi alle slags opgaver inden for renovering, istandsættelse og byggeri for boligforeninger. Vi varetager opgaven i tæt kommunikation med boligforeningen og leverer altid et resultat, der vil løbe op til jeres fulde tilfredshed. 

Kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at løfte opgaven i samarbejde med jer.

Indhent et gratis tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 83 33 55. Vi tager gerne en snak med dig om dit tagprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Vejle og hjælper især kunder i Vejle, Fredericia og Kolding, og så er vi desuden medlem af Byg Garanti. Det giver dig garanti for et veludført arbejde.